SPREMITE KIŠOBRANE, SUMORNI DANI SU PRED NAMA, A ONDA IZNENAĐENJE! Očekuju se letnje temperature, biće VRELO! Topićemo se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 22:51

SPREMITE KIŠOBRANE, SUMORNI DANI SU PRED NAMA, A ONDA IZNENAĐENJE! Očekuju se letnje temperature, biće VRELO! Topićemo se!

Narednih dana očekuje se veoma promenljivo vreme
Iza nas je još jedna hladna noć, a u većini predela bilo i mraza, uz temperature i do -3, pa i -4°C, na Kopaoniku je bilo -7°C. Toplije je bilo u Beogradu sa 2°C i u Negotinu sa 5°C.
Petak će doneti prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom i pljuskovima, naročito na severozapadu, zapadu i jugozapadu, dok se na istoku i jugoistoku očekuje potpuno suvo. Temperatura bez bitnije promene. U subotu sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura do 22°C.
U nedelju prvo u severnim i zapadnim, do kraja dana i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.