SPREMITE KIŠOBRANE, DANAS PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: Ovaj deo Srbije biće najviše na udaru, evo kakav će biti dan u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 07:10

SPREMITE KIŠOBRANE, DANAS PLJUSKOVI I GRMLJAVINA: Ovaj deo Srbije biće najviše na udaru, evo kakav će biti dan u Beogradu

Vremenska prognoza za sredu, 10. avgust

Na severu Srbije pre podne pretežno sunčano, posle podne umerena oblačnost, a u ostalim krajevima umereno i potpuno oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prestanak padavina uveče. Jutarnja temperatura od 15 do 21, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

Vetar slab i umeren, na severu ponegde i jak, severni i severozapadni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu tokom jutra umereno oblačno, još ponegde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moguća kratkotrajna kiša, a tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Jutarnja temperatura od 17 do 19, najviša dnevna oko 26 stepeni. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

U Srbiji do petka promenljivo oblačno, u većini mesta suvo sa sunčanim intervalima, samo ponegde u brdsko-planinskim predelima s kišom i kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom. Za vikend umereno do potpuno oblačno i malo svežije, u većem delu s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno se očekuju obilne padavine.

Sledeće sedmice promenljivo oblačno sa lokalnim kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, uz manji porast dnevne temperature.

BONUS VIDEO: Anketa - Koliko bi trebalo da košta voda?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oblačan dan, do 29 stepeni; Svežiji period u narednim danima

Izvor: B92, 10.Avg.2022

Na severu Srbije sutra pre podne pretežno sunčano, posle podne umerena oblačnost...U ostalim krajevima umereno i potpuno oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Prestanak padavina uveče...Jutarnja temperatura od 15 do 21, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni...Vetar slab i umeren,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.