SPREMAN SVE DA ISPRIČA Svirepo ubistvo Ukrajinke DOBIJA EPILOG, mladi vaterpolista priznaje zločin?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN SVE DA ISPRIČA Svirepo ubistvo Ukrajinke DOBIJA EPILOG, mladi vaterpolista priznaje zločin?!

Ukrajinka Anastasija Lašmanova ubijena 5. maja 2018. godine

Arsenije Stanović (22) iz Tivta, optužen da je na podmukao način ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu (30), ukoliko se potvrdi optužnica, na glavnom pretresu će priznati zločin.

Ovako je danas rekao Stanovićev advokat Zoran Piperović, nakon održanog ročišta radi ispitivanja i ocene zakonitosti i opravdanosti optužnice.

Na pitanje novinara da nema nikakve dileme da je on počinio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zločin, samo ostaje pitanje da se razjasni pod kojim okolnostima, branilac je kazao.

- Tako je - naveo je Piperović.

Viši državni tužilac Željko Tomković, zastupnik optužnice, ostao je kod navoda da je okrivljeni Stanović počinio krivično delo ubistvo i predložio sudu da je potvrdi.

Branilac okrivljenog advokat Zoran Piperović rekao je da nema primedbi, dok će se o dokazima izasniti na glavnom pretresu.

"Policijsko – tužilačke aktivnosti, sprovedene od dana izvršenja teškog ubistva, kao i materijalni dokazi koji su izvedeni, ukazuju na sumnju da je A.S. 11.05.2018. došao u stan koji je A.L. iznajmljivala u mjestu Dobrota u Kotoru, nakon čega ju je tog dana u jutarnjim časovima na svirep način lišio života, zadajući joj oštrim predmetom više ubodnih rana u predelu glave i tela kao i jak udarac mehaničkim oruđem u predelu potiljačnog dela glave. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo, A.S. se udaljio sa lica mesta", saopšteno je tada iz policije.

Od konobarice do milionerke

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, čije telo je pronađeno sa vidljivim ubodnim ranama u petak 11. maja u Kotoru, u stanu u Dobroti u kojem je boravila, došla je u Crnu Goru pre nekoliko godina, i to sa ruskim pasošem. Prema pisanju tamošnjih medija u ovoj zemlji prvobitno je radila kao konobarica. Međutim, postavlja se pitanje kako je u roku od par godina atraktivna Lašmanova postala veoma uspešna biznismenka sa imovinom koja, prema pisanju ruskih i ukrajinskih portala, vredi čak 105 miliona evra.

Telo Anastasije Lašmanove pronašla je njena prijateljica, u luksuznom stanu u Dobroti u kojem je Lašmanova boravila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.