SPREMALA SE ZA NAJRADOSNIJI DAN, A ONDA JE SHVATILA DA BEBE NEMA: Devojci iz stomaka izvadili GIGANTSKI tumor! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 09:00

SPREMALA SE ZA NAJRADOSNIJI DAN, A ONDA JE SHVATILA DA BEBE NEMA: Devojci iz stomaka izvadili GIGANTSKI tumor! (VIDEO)

Opominje druge da posvete pažnju svom zdravlju.

Amerikanka Amanda Šulc (29) pre godinu dana je primetila da joj se stomak neprestano uvećava, iako je svakodnevno vežbala i vodila zdrav način života.

Mnogi su pomislili da je trudna, a čak je i sama poverovala u to. Međutim, pregledom lekara odbačena je mogućnost trudnoće, a ustanovljeno je da u njenom telu raste gigantski tumor.

Amanda tvrdi da je uvek bila aktivna, da vežba svakodnevno i da se zdravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrani, ali je u prvi mah mislila da to nije bilo dovoljno.

U međuvremenu je povećala ritam vežbanja i dodatno poboljašala ishranu. Tada je počela da mršavi, ali joj je stomak u predelu želuca rastao.

- Odrekla sam se svih mlečnih proizvoda jer sam mislila da je to alergija na laktozu, ali se ništa nije promenilo. Onda sam prestala sa glutenom, a a posle sam se i odrekla mesa. Ništa nije pomoglo - navela je ona u intervjuu za televizijski program “Despierta America”.

Nakon godinu dana zabrinjavajućih poseta lekara i otklanjanja mogućnosti da je reč o trudnoći, detaljnim pregleda utvrđeno je da ima džinovski maligni tumor koji mora hitno da izvadi iz tela.

A post shared by Amanda Shoultz (@amanda.shoultz)

Operacijom je ukonjen tumor koji je dostigao težinu čak osam kilograma i bio je u vrlo čvrstom stanju.

Tumor je uspešno uklonjen, a srećom, nije se proširio na ostale delove tela.

Amanda pokušava da povrati svoj životni stil dok svoju priču deli sa drugim ljudima kako bi više pažnje posvetili svom zdravlju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.