SPREMA SE ŽESTOK SUKOB? Izraelski ministar odbrane: Spremni smo da napadnemo Iran!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 01:07

SPREMA SE ŽESTOK SUKOB? Izraelski ministar odbrane: Spremni smo da napadnemo Iran!

Izraelsko ratno vazduhoplovstvo izvelo je vazdušne napade u Libanu prvi put u sedam godina, u znak osvete zbog nekoliko raketa koje su ispaljene duž izraelske grance

Izrael je spreman da napadne Iran, izjavio je danas ministar odbrane Izraela Beni Ganc, na dan kada je u Teheranu inaugurisan novi iranski predsednik Ebrahim Raisi.

Ganc smatra da su zapadni saveznici "sada došli do tačke gde je vojna akcija protiv Irana neophodna".

Da, Izrael >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je spreman da napadne Iran. Došli smo u tačku gde je neophodna vojna akcija protiv Irana. Svet mora da preduzme akciju protiv Teherana sada - rekao je Ganc za izraelski sajt "Ynet", a preneo britanski "Telegraf".

Prema pisanju britanskog lista, njegove izjave deluju kao pokušaj da se pritisnu Velika Britanija i SAD da zauzmu jači stav prema Iranu, koji prevazilazi diplomatske proteste i sankcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.