SPREČENA TRAGEDIJA! ŽENA SKOČILA SA STAROG SAVSKOG MOSTA: Rečna policija odmah reagovala i spasla je

Izvor: Press, 03.Jun.2022, 13:01

SPREČENA TRAGEDIJA! ŽENA SKOČILA SA STAROG SAVSKOG MOSTA: Rečna policija odmah reagovala i spasla je

Kako se saznaje, brzom reakcijom rečne policije žena je izvučena iz vode u svesnom stanju, nakon čega je prebačena u bolnicu.
foto:pink
Snimak akcije rečne policije objavljen je i na društvenim mrežama, a sve se dogodilo oko 10 časova.
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu
Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".
Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.
Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.