SPREČEN POKUŠAJ OTMICE DETETA U PANČEVU?! Nepoznata žena slikala devojčicu u crkvi, pa krenula da beži, kad su joj uzeli telefon usledio je šok!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 17:47

SPREČEN POKUŠAJ OTMICE DETETA U PANČEVU?! Nepoznata žena slikala devojčicu u crkvi, pa krenula da beži, kad su joj uzeli telefon usledio je šok!

Upućen apel roditeljima da dobro obrate pažnju

Zabrinuti roditelji iz Pančeva na jednoj Fejsbuk grupi podelili su zastrašujuću situciju koja ih je snašla i to usred krštenja njihove devojčice.

Naime, na krštenju njihove ćerke, u Uspenskoj crkvi u Pančevu, među zvanicama našao se i nepozvani gost - Rumunka sa belgijskim dokumentima, koja se prišunjala i slikala dete za vreme ovog svetog čina. 

Pošto su je kasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetili, žena je počela da beži, a u taksiju su je čekala još dva čoveka. Međutim, brzom reakcijom ona je sustignuta, a kad joj je telefon prekontrolisan usledio je novi šok. Osim slika devojčice koja se krstila, u galeriji ove žene pronađena je i nekolicina fotografija druge dece. 

Kako preplašeni roditelji kažu, ovo je delovalo kao pokušaj praćenja ili kidnapovanja, a slučaj su odmah prijavili policiji sa sve dokazima.

Takođe, otkrili su da se radi o ženi (65) koja je i niska i ima tamniji ten i kosu. Apelovali su, da se dobro obrati pažnja na decu, a posebno na manju jer su oni laka meta. Policija trenutno sprovodi istragu, a ovi ljudi očekuju da nadležne službe brzo reaguju kako neko dete ne bi nastradalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.