SPP odgovorio Memiću –  Nema mjesta za prijetnje i nasilje u političkom diskursu

Izvor: SandzakPress.net, 07.Avg.2023, 12:10

SPP odgovorio Memiću – Nema mjesta za prijetnje i nasilje u političkom diskursu

Navedena tvrdnja Husejna Memića da predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić stoji iza prijetnji smrću je potpuno apsurdna i nedostojna ozbiljnog političkog komentara. Zalažemo se za pravdu i pomirenje, ističemo da anonimni komentari na portalima mogu potjecati od bilo kojeg pojedinca. Komentar je tehnički mogao plasirati bilo ko, čak i pojedinac iz Memićeve stranke. Pozivamo nadležne institucije da hitno preduzmu korake kako bi identificirale osobu odgovornu za sporni komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << te da primijene odgovarajuće zakonske sankcije. Naš čvrst stav je da nema mjesta za prijetnje i nasilje u političkom diskursu. Iako se ne slažemo s politikom Memićeve stranke, oštro osuđujemo ovakve primitivne političke metode. Smatramo da je politički ekstremizam bliži samom Memiću, s obzirom na izjave koje su sadržavale najteže kvalifikacije prema rahmetli Muftiji Zukorliću u prošlosti. Naglašavamo da politika blaćenja, protiv koje se borimo, nema mjesta u našem javnom dijalogu, već konstruktivne kritike koje imaju za cilj ispravljanje političkih anomalija u djelovanju vlasti u Sandžaku ili stvaranje uslova da za promjenu vlasti. Već su 16 godina na čelu grada i vrijeme je za promjene. Izvor: SPP The post SPP odgovorio Memiću – Nema mjesta za prijetnje i nasilje u političkom diskursu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SPP reagovala na tekst o pretnjama upućenim ministru Memiću

Izvor: Danas, 07.Avg.2023

Stranka pravde i pomirenja (SPP) odbacila je, danas, tvrdnje ministra turizma i sporta Huseina Memića, da predsednik te partije Usame Zukorlić stoji iza pretnji smrću, upućenih preko portala bliskog toj stranci.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.