SPP Prijepolje: Hitno ukloniti bilborde sa likom Draže Mihailovića

Izvor: SandzakPress.net, 10.Okt.2023, 18:45

SPP Prijepolje: Hitno ukloniti bilborde sa likom Draže Mihailovića

Povjereništvo Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju najoštrije osuđuje postavljanje bilborda s likom Draže Mihailovića na ulazu u opštine Prijepolje i Priboj. Ovakve stvari, koje izazivaju uznemirenost kod Bošnjaka Limske doline, su nedopustive. Tražimo od lica koja su postavila sporne bilborde da ih hitno uklone. Takodjer, naglašavamo da su Prijepolje i Priboj višenacionalne sredine, u kojima su se uvijek njegovali dobrosusjedski odnosi i duboko vjerujemo da ovaj čin neodgovornih pojedinaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << neće narušiti odnos koji je godinama unazad njegovan. Stranka pravde i pomirenja će se uvijek zalagati za mir, stabilnost, pomirenje i njegovanje dobrosusjedskih odnosa, što predstavlja garanciju za svjetliju budućnost svih građana. The post SPP Prijepolje: Hitno ukloniti bilborde sa likom Draže Mihailovića appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPP: Bilbord sa likom Draže Mihailovića izaziva uznemirenost Bošnjaka

Izvor: Danas, 10.Okt.2023

Postavljanje bilborda sa likom Draže Mihailovića na ulazima u Prijepolje i Priboj, osudila je i Stranka pravde i pomirenja (SPP).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.