SPONTANA OKUPLJANJA, OPOZICIJA NEMA NIŠTA SA TIM?! Kako se onda narodu Srbije opravdava ovaj snimak BRUTALNIH LAŽI ĐILASA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 21:22

"SPONTANA" OKUPLJANJA, OPOZICIJA NEMA NIŠTA SA TIM?! Kako se onda narodu Srbije opravdava ovaj snimak BRUTALNIH LAŽI ĐILASA (VIDEO)

Dok nasilni demonstranti tvrde da su protesti "spontani" i da njihova okupljanja nemaju organizatora i nikakve veze sa opozicijom, pojavio se snimak koji je demantovao apsolutno sve.

Pre šest večeri, uključujući i današnji dan,  u Beogradu je započet nasilni protest tokom kojeg dolazi do napada na službena lica, ali i do ugrožavanja javnog zdralja. Lica desničarske orjentacije predvodila su demonstrante, a kao povod je iskorišćen korona virus, odnosno mere koje su uvedene u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cilju zaštite stanovništva.

I dok pošteno stanovništvo Srbije sedi u svojim domovima i sa strahom očekuje kakav će krajnji ishod ove brutalnosti i divljaštva biti, demonstranti dolaze da nasilno, i u njihovo ime "donose" pravdu, ruše, tuku, ugrožavaju javno zdravlje i živote svih nas.

Iz dana u dan, svake večeri vidimo iste ljude, desničare i fašiste koji izvršavaju napade na našu policiju i naše institucije. Ne njihove institucije, ne institucije predsednika Vučića, nego naše, zajedničke i svačije institucije koje se bore, kako protiv opake pošasti koja odnosi živote stanovništva Srbije, i zbog kojeg broj zaraženih pacijenata puni naše bolnice, tako i sada protiv nasilnih demonstranata koji bi da unište sve ono u šta se godinama ulagalo i na čemu se radilo.

Ono što je ovih dana širom Srbije fascinantno jeste video koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, dok nasilni demonstranti tvrde da su protesti "spontani" i da njihova okupljanja nemaju organizatora i nikakve veze sa opozicijom, pojavio se snimak koji je demantovao apsolutno sve.

Ceo snimak prenosimo vam u potpunosti.

Posle ovakvih reči, postavlja se pitanje da li su ovo zaista "spontana" okupljanja? Da li je ovo bolje sutra zbog kog se protesti održavaju? Hoćemo li da nam ovi ljudi vode državu i da verujemo i sledimo njihove političke ideje?

Podsećanja radi, u neredima koji su krenuli u Beogradu povređena su najmanje 43 policajca, 17 huligana, a privedeno je njih 23. Zapaljeno je i 5 službenih vozila i povređeno tri konja.

Policija iz dana u dan uz mučan i težak posao uspeva da uspostavi javni red i mir nakon nekoliko sati intervencije jer eskalacija demonstranata ide do te mera da se pretvara u potpuno nasilje kako nad policijom, tako i nad institucijama, demonstranti se ne zaustavljaju, a iza nereda ostaju zapaljeni kontejneri i smeće po ulicama, polomljeni saobraćajni znaci, uništene žardinjere, kamenje, zapaljeni policijski automobili i nekoliko slomljenih izloga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.