SPO podržao Vučićevu inicijativu za oduzimanje službenih rotacija

Izvor: Press, 11.Okt.2013, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO podržao Vučićevu inicijativu za oduzimanje službenih rotacija

Jugović je rekao da su "neretko državni funkcioneri, lokalni moćnici, direktori javnih preduzeća zloupotrebaljavali korišćenje službenih automobila kao i upotrebu rotacije" pa SPO "najsnažnije podržava" zahtev Vučića. 

U ovoj državi se mora uvoditi red, a ovo je jedan od koraka na tom putu i zato najsnažnije podržavamo zahtev Vučića, kaže Jugović. 

Vučić je najavio juče sednicu Biroa za nacionalnu bezbednost na kojoj će se gotovo svim funkcionerima oduzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pravo da koriste rotaciju na službenim automobilima. 

"Sad imam predlog koji ću da razmotrim s Lazarom (Krstićem) da vidimo koliko imamo službenih vozila. Znate šta će se ispostaviti? Da u javnoj upravi imamo više od 60.000 vozila. Kupili smo 60.000 vozila, pa da su samo po 1.000 evra, nego je najmanje po 10.000 evra, to bi bilo šest miliona", naveo je Vučić u intervjuu magazinu Nedeljnik. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.