ŠPIJUN NA ŠTIKLAMA

Izvor: Kurir, 21.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPIJUN NA ŠTIKLAMA

Ruski parlamentarci molili domaćine da im organizuju susret sa Marijom Šerifović

Pobednica Evrovizije Marija Šerifović ne samo da je pokorila srpski parlament već su pred njom u stavu mirno stali i ruski parlamentarci. Zvanična poseta Beogradu visoke političke delegacije iz Rusije, kako Kurir saznaje od izvora bliskih pevačici, iskorišćena je za susret sa popularnom pevačicom, i to na insistiranje ruskih zvaničnika. Na svečanoj večeri priređenoj u njihovu čast zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednik Komiteta za odbranu i bezbednost je silno, u skladu sa funkcijom, zatražio od beogradskih domaćina da organizuju, makar i na nekoliko minuta, susret sa Marijom.

- U tom trenutku nastala je prava panika. Ni uvek hladnokrvni Aleksandar Vlahović nije se snašao. Gde sada da potraže Šerifovićku? Svi su se latili telefona, krenula je jurnjava i na kraju Marija je pronađena u televizijskom studiju. Kao vrhunski profesionalac i patriota, ona je odmah došla. Jer, ne sme se ignorisati želja obožavalaca, a posebno ako oni dolaze iz jedne od najmoćnijih zemalja sveta - objašnjava izvor Kurira.

U momentu kada je evrovizijska pobednica ušla u hotelsku salu, prolomio se aplauz. Jedan od gostiju, član azerbejdžanskog parlamenta i akademik, bukvalno je otrčao do hotelske sobe jer su mu Marijini fanovi iz Bakua uoči polaska u Beograd poručili da se ne vraća ako ne uspe da uruči poklon koji su joj pripremili. Oni su nakon evrovizijskog takmičenja postavili sajt, osnovali fan klub i počeli da vezu tradicionalan šal kojim Azerbejdžanci iskazuju ljubav i prijateljstvo prema sebi dragim osobama.

- Čovek je ušao zadihan, zagrlio Mariju i predao joj poklon. Ona je razvila maramu, pohvalila način izrade i raspitala se u kojim prilikama se nosi. Posle ove ceremonijalne dodele usledio je poziv da Marija u novembru obavezno poseti Moskvu. Naša pevačica je obećala da će se svojim vernim fanovima uskoro prirediti neki muzički poklon - tvrdi izvor Kurira.

Znamo sigurno da Marija postaje naš ozbiljni izvozni adut!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.