SPEKTAKULARNA PREDSTAVA DELIJA! SNAŽNA PODRŠKA BRAĆI U CRNOJ GORI: Brutalna poruka Milu - naježićete se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 14:26

SPEKTAKULARNA PREDSTAVA DELIJA! SNAŽNA PODRŠKA BRAĆI U CRNOJ GORI: Brutalna poruka Milu - naježićete se! (VIDEO)

Na jutjubu je objavljen snimak velike bakljade u znak podrške našem narodu u Crnoj Gori.

U susret izborima u Crnoj Gori koji će biti održani u nedelju, grupa "Delija" poslala je snažnu podršku svom narodu u ovoj državi koji se bori da održi svoje ime i veru.

Idejni tvorac ovog veličanstvenog klipa je "FK Crvena Zvezda".

Snimljeno iz vazduha, plamenom baklji su ispisane dve reči koje najbolje sumiraju prethodne tri decenije u Crnoj Gori - "Milo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopove".

Podsetimo, "delije" su juče imale jaku poruku za Đukanovića.

A post shared by ДЕЛИЈЕ КАФЕ (@delijecaffe) on Aug 28, 2020 at 2:41am PDT

Na ogradi ispod Severne tribine stadiona "Rajko Mitić", na platou kod tenka i minobacača, osvanula je, crvenom bojom, ispisana parola: Milo Turčine. Sad se eto potvrdilo, vekovima što se zbori. Poturica roda svoga, od Turčina mnogo gori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.