SPEKTAKULARNA JURNJAVA KROZ OBRENOVAC: Policija ih juri, a oni izbacuju beli prah kroz prozor vozila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 23:33

SPEKTAKULARNA JURNJAVA KROZ OBRENOVAC: Policija ih juri, a oni izbacuju beli prah kroz prozor vozila

Spektakularna jurnjava se odvijala u blizini Stublina.

Policija u Obrenovcu trenutno traga za dvojicom muškaraca za koje se sumnja da su juče bili uključeni u neobičan incident. Naime, nakon kraće potere, dvojica muškaraca su navodno bacili oko 50 grama heroina kroz prozor "audija" u kom su se nalazili. Prema nezvaničnim saznanjima medija, spektakularna jurnjava se odvijala u blizini Stublina, a započela je nakon što su policajci pokušali da zaustave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "audi".

- Vozač je međutim samo dodao gas i pobegao u pravcu Obrenovca. Policajci su odmah krenuli u poteru međutim vozač "audija" je uspeo da im umakne - kaže dobro obavešteni izvor medija.

Prema izveštajima, vozač ili suvozač "audija" odlučio je da se upusti u opasnu poteru sa policijom, koja je rezultirala dramatičnim trenucima na obrenovačkim ulicama. U pokušaju da izbegnu hapšenje, osumnjičeni su, prema tvrdnjama, izbacili kesicu sa oko 50 grama heroina kroz prozor automobila.

- Policajci su primetili taj trenutak i zaplenili tu drogu koja je odneta na dodatna veštačenja - dodaje sagovornik.

Iako je policija uložila značajne napore da zaustavi "audi" i uhvati osumnjičene, tragovi su ih odveli do mesta blizu Stublina.

U međuvremenu je raspisana potraga za vozilom, a rad na identifikaciji osumnjičenih je u toku.

Izvor: Srbija Danas/Republika/M.B./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.