SPEKTAKL U BEOGRADU: Veličanstven vatromet za početak 2024. godine (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 14:05

SPEKTAKL U BEOGRADU: Veličanstven vatromet za početak 2024. godine (FOTO/VIDEO)

Ulazak u novu 2024. godinu proslavljen je i spektakularnim vatrometom u Beogradu na vodi.

Doček Nove 2024. godine u Beogradu na vodi protekao je uz raskošan vatromet u ponoć, kome su prethodili nastupi pevačice Sare Jo, grupe Frajle i Dejan Petrović big benda pred više hiljada posetilaca u ispunjenom prostoru kod Starog savskog mosta. Specijalna novogodišnja projekcija praćena igrom moćnih lasera na Kuli Beograd poslužila je kao uvod u ponoć, kada je ulazak u 2024. godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << označilo vatromet sa najviše zgrade u regionu, Starog savskog mosta i Gazele, kao i sa susedne novobeogradske obale.

Објава коју дели SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Na Kuli Beograd građani su pratili odbrojavanje do kraja stare godine, a potom je počeo spektakl. Veliki broj građana fotografisao je i snimao vatromet pod vedrim nebom.

Ekipa portala Srbija Danas još jednom svojim čitaocima želi sve najbolje u narednoj godini!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.