SPECIJALNO PRIZNANJE ZA ANU BRNABIĆ: Otkrila je svoju viziju Cilj je da doprinesemo rastu, razvoju i jačanju Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 14:39

SPECIJALNO PRIZNANJE ZA ANU BRNABIĆ: Otkrila je svoju viziju "Cilj je da doprinesemo rastu, razvoju i jačanju Srbije!"

Priznanje je dodelio Marko Čadež.
Predsednik Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je parlament najviše zakonodavno telo i da je njena vizija da on igra još aktivniju ulogu u daljoj transformaciji i jačanju Srbije.
Ona je u Privrednoj komori Srbije (PKS) na predstavljanju novog digitalnog servisa za podršku kompanijama u unapređenju poslovanja, Inovers (Inno Verse) platforme koja je zasnovana na veštačkoj inteligenciji, rekla da će raditi i na tome da Skupštinu Srbije što više približi privredi.
- Gledaću da sa svima u Skupštini Srbije, svim poslanicima, relevantnim radnim telima, odborima, parlamentarnim delegacijama izgradimo bolji i jači most ka privredi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.