SPECIJALNI DEDA MRAZOVI! Pripadnici SAJ-a obradovali mališane koji praznike provode u bolnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 23:19

SPECIJALNI DEDA MRAZOVI! Pripadnici SAJ-a obradovali mališane koji praznike provode u bolnici (FOTO)

Pripadnici ove srpske policijske jedinice danas su, uz izvođenje alpinističkih metoda, ušli kroz prozore Instituta i sa mališanima proveli nezaboravne trenutke.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) spustili su se užadima sa krova Instituta za majku i dete obučeni kao Božić Bate i obradovali poklonima mališane koji leže na Institutu.

Uz podršku direktora Instituta profesora dr Radoja Simića i osoblja Instituta za zdravstvenu zaštitu majke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i deteta, uručili su poklon paketiće i uveselili mališane koji su na lečenju u ovom institutu i poželeli im pre svega dobro zdravlje i svaku sreću!

Pripadnici ove srpske policijske jedinice obučeni za najsloženije zadatke danas su, uz izvođenje alpinističkih metoda, ušli kroz prozore Instituta i sa mališanima proveli nezaboravne trenutke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.