SPASAVANJE ŽIVOTINJA Vlasnici moraju danas da dođu do Bariča i daju ključeve!

Izvor: Prva.rs, 21.Maj.2014, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPASAVANJE ŽIVOTINJA Vlasnici moraju danas da dođu do Bariča i daju ključeve!

Da bi vaš ljubimac bio spasen morate da se pojavite sa ključevima od objekta gde se on nalazi, napisanom tačnom adresom i tri primerka pisane izjave u kojoj dajete saglasnost spasiocima da uđu na vaš posed i spasu životinju (sa brojem lične karte ili matičnim brojem).
Molimo vas da čekate tačno ispred punkta Barič i da budete strpljivi prilikom akcije izvlačenja životinja iz poplavljenog područija jer se očekuje veliki odziv vlasnika. Držimo palčeve i šapice za danas! >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Molimo vas da delite i širite vest, ovo nam je šansa da ih spasimo jer su već dugo sami i čekaju!
VAŽNO OBAVEŠTENJE
Hitno potrebna hrana za krupnu i sitnu stoku koja je spasena iz poplavljenih područija. Hranu možete doneti na Veterinarski fakultet i javiti se na brojeve: 062/455-489 Radomir Savić i 065/300-36-04 Mina Šurlina.
Molimo vas da hranu donesete što pre, jer su životinje spašene iz poplava izgladnele i potrebno je hranu dostaviti u krizni štab Obrenovca koliko sutra, da bi životinje preživele. U Obrenovcu se trenutno nalaze konji, krave, živina, svinje i ovce kojima je pomoć neophodna.
Hrana koja je neophodna: koncentrati, mineralne komponente, kukuruz, žitarice i ostala hrana...
Seno se ne donosi na Veterinarski fakultet već se vozi direktno u silose u selo Ratari (sa Šabačke strane) u preduzeće AD Dragan Marković.
Za sve informacije vezane za dopremnanje sena pozvati krizni štab na broj telefona 011/361-90-22.
Molimo vas širite i delite informacije, zaista smo potrebni tim životinjama!
Izvor: Životinje

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.