SPALIO ŽENU I TROJE DECE! Godinama je zlostavljao, a kada je POTRAŽILA SPAS počinio je JEZIV ZLOČIN i PRESUDIO SEBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPALIO ŽENU I TROJE DECE! Godinama je zlostavljao, a kada je POTRAŽILA SPAS počinio je JEZIV ZLOČIN i PRESUDIO SEBI

Nekadašnji ragbista Rovan Bakster zapalio je auto u kojem je bila njegova žena sa troje male dece.

Pre nekoliko je dana strašna tragedija potresla Australiju.

Deca su živa izgorela u porodičnom vozilu, dok je majka Hanah Klark preminula kasnije u bolnici.

Bakster se ubio pored auta.

Australijski mediji sada otkrivaju kako je iza tog strašnog čina stajalo višegodišnje zlostavljanje supruge koja je u decembru odlučila zlostavljaču reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dosta, ali on to nije želeo da prihvati.

Policija je potvrdila da je od decembra u više navrata intervenisala zbog nasilja u porodici.

Kako je ispričala Manja Valej, prijateljica ubijene Hane Klark, Hana godinama nije bila svesna da zlostavljanje nisu samo udarci.

- Znala mi je da kaže da je nije udario, ali sve ono što je radio je bilo zlostavljanje. Ja radim u tom sektoru već godinama, pomažem zlostavljanim ženama, htela sam da joj pomognem. Objasnila sam joj šta je sve zlostavljanje.

- Suprug ju je stalno optuživao da ga vara, pod kontrolom je držao njene profile na društvenim mrežama, vređao ju je, i to na jako ružan način. Znao je da joj kaže: "Pogledaj svoj stomak, odvratan je" - ispričala je Valej.

Otkrila je da je Bakster pretio da će ubiti najstarije dete, koje je Hanah imala iz ranije veze. Pretio je i da će povrediti njihovu decu ako ona odbije da ima s*ks sa njim.

Takođe, nije joj dao da ide u teretanu, u kojoj je bila trener, da nosi kratke pantalone da ne bi bila privlačna drugim muškarcima.

- Bila je emocionalno, seksualno, finansijski zlostavljana. Ali nije bila svesna da se radi o zlostavljanju. Seksualno je bila zlostavljana svakog dana. Ako je odbila s*ks, nije kaznio samo nju nego i decu. Uvek mi je govorila da je nikad nije udario. Ali kroz naše razgovore shvatila je na kraju da je to što joj on radi zlostavljanje. Odlučila je da ga ostavi - priča Valej.

Hana Klark je 5. decembra napustila je Rovana Bakstera. Nekoliko meseci kasnije ubio je nju, decu i sebe.

- Ja sam jaka žena. Neću samo sediti i plakati nad sobom niti ću ikad više dozvoliti da me neko maltretira. Neću pričati s ljudima koji mi diktiraju što da radim. Ja nisam žrtva, ja ću preživeti. Kontrolišem svoj život i ne postoji ništa što ne mogu da uradim - napisala je nedugo pre smrti Hana na svom Instagram profilu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.