ŠOU: Seksi Italijanka zabavlja Srbe

Izvor: Kurir, 05.Sep.2013, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOU: Seksi Italijanka zabavlja Srbe

Počinje trodnevni muzički festival na luksuznom beogradskom splavu.

Italijanka Debora de Luka jedna je od najuspešnijih ženskih di-džejeva u Evropi, a u petak će nastupiti na popularnom prestoničkom splavu „Hot mes“.

Ona u Beograd dolazi kao učesnica istoimenog festivala, koji počinje danas. S Hvara, tačnije iz tamošnjeg poznatog kluba „Karpe dijem“, u kojem su rezidenti, u srpsku prestonicu stiže i švajcarski seksi duo Džena i Li. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Popularni ženski dvojac nastupiće dan nakon popularne Italijanke u subotu, a za Beograđane su pripremile i niz iznenađenja.

Za otvaranje festivala Hot mes zadužen je Britanac Bendžamin Brajton. Očekuje se da će za tri dana festivala klub posetiti više hiljada ljudi.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ŠOU: Seksi Italijanka zabavlja Srbe

Izvor: medio.rs, 05.Sep.2013

Ona u Beograd dolazi kao učesnica istoimenog festivala, koji počinje danas

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.