Izvor: Blic, 06.Dec.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOLIDARNOST NA DELU Evo šta treba da se desi da Kajli Minog izgovori sudbonosno "da"

Iako je australijska pevačica još u februaru objavila veridbu sa glumcem Džošuom Sasom, Kajli Minog ipak ne želi da se uda sve dok u rodnoj Australiji ne budu homoseksualni brakovi legalni.

Naime, njen partner se uključio u kampanju za legalizaciju homoseksualnih brakova u Australiji, što pevačica podržava svim srcem.

- Kajli podržava Džoša u svemu ali joj je krivo što se, izgleda neće udati pre 50. rođendana. To joj slama srce jer bi žela konačno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postane Džošova supruga - kažu prijatelji para ii dodaju da Kajli već razmišlja o decu pa razmišlja o surogat majčinstvu.

Inače, par se upoznao na snimanju humorističnog mjuzikla "Galavant", u kom pevačica imala manju ulogu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo šta treba da se desi da Kajli Minog izgovori sudbonosno "da"

Izvor: Press, 06.Dec.2016

Iako je australijska pevačica još u februaru objavila veridbu sa glumcem Džošuom Sasom, Kajli Minog ipak ne želi da se uda sve dok u rodnoj Australiji ne budu homoseksualni brakovi legalni. . foto: blic.rs. Naime, njen...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.