ŠOKIRAO BRUSA: Runi golčinom sa pola terena prekinuo konferenciju menadžera Hala!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRAO BRUSA: Runi golčinom sa pola terena prekinuo konferenciju menadžera Hala!

Runi je na meču sa Vest Hemom postigao retko viđen gol sa pola terena

HAL - Gol koji je sa pola terena postigao napadač Mančester junajteda Vejn Runi na meču sa Vest Hemom šokirao je menažera Hala Stiva Brusa, koji je u tim trenucima držao konferenciju za medije posle duela sa Vest Bromvičom.

Utakmica između Hala i Vest Bromviča završena je u subotu oko 18,00 časova, a potom je nešto kasnije usledila konferencija za medije, koja je počela oko 18,30 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sati.

Duel između Vest Hema i Junajteda je počeo u 18,30, a Runi je već u osmom minutu postigao predivan gol sa oko pola terena.

Brus je u tim trenucima pričao o duelu između Hala i Vest Bromviča, a u sali je na jednom od ekrana bio prenos iz Londona. Kada je Runi postigao gol Brus je bio toliko oduševljen pogotkom da je prekinuo konferenciju za štampu i pričao samo o tome. On je uporedio ovaj gol sa pogotkom bivšeg igrača Junajteda Dejvida Bekama, koji je takođe prisustvovao ovom meču.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.