ŠOKANTNO: Strani obaveštajci FOTOGRAFISALI VUČIĆEVOG SINA na poslu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO: Strani obaveštajci FOTOGRAFISALI VUČIĆEVOG SINA na poslu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o napadima na njegovu decu i porodicu.

- Ponosan sam na svoju decu, beskrajno sam srećan što ih imam i mnogo ih volim - rekao je Vučić otkrivajući da je od svih Vučića najača njegova ćerka Milica koju, kaže, ni kao dete nije video ni upamtio da plače.

Bila je drugi razred i neki dečko koji je bio peti nešto je rekao ružno o meni, nešto joj je rekao ružno o ocu, ona ga je pesnicom udarila i rekla mu da to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne priča... Tada sam shvatio koliko je vezana za mene... -  rekao je Vučić da je zaplakala pre neki dan verovatno jer joj se sve skupilo.

- Ona je moderna generacija, ona je po ceo dan na društvenim mrežama, ona to vidi, mene briga šta tamo piše, ja to ne pratim - kazao je Vučić.

On je izjavio i da mu vređaju i Danila kakav je nevaspitan, a pitanje je da li bi se sa tim složili kad bi ga upoznali.

Vučić je otkrio i da je saznao da mu sina Danila strani obaveštajci fotografišu na radnom mestu na kojem radi za platu od 500 evra.

Predsednik Srbije je jutros pričao i o tome kako njega prate i prisluškuju već dve decenije.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.