ŠOKANTNO: Raste broj mladih koji se priključuju satanizmu - zapalili CRKVU, žrtvuju životinje i traže SAMOUBISTVO od članova

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 20:58

ŠOKANTNO: Raste broj mladih koji se priključuju satanizmu - zapalili CRKVU, žrtvuju životinje i traže SAMOUBISTVO od članova

Nedavni slučaj gde je mladić (15) zapalio Crkvu Spasenja u gradu Kondopoga ili dve devojke koje su izvršile samoubistvo u šumama Kaljingrada u čast đavola pokazuje radikalnu stranu satanističkog pokreta u Rusiji.

Porast broja mladih koji se priključuju satanizmu u Rusiji je na zabrinjavajućem nivou - incidenti koji slave Đavola postaju sve zanimljiviji omladini.

U razgovoru sa predstavnicima različitih sekti, ruski novinari došli su do saznanja da se satanizam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rusiji deli u dva pravca:

Desni Odred - koji ima u cilj da svet oslobodi od "nevrednih ljudi" i da članovi moraju da budu u dobrom fizičkom stanju, pa čak i da lično uhvate životinju koju će žrtvovati.

Levi Odred- koji samo veruju da će ih đavo spasiti od nevernih i da je Hrićanstvo religija okova.

Oba Odreda imaju igrice koje igraju da bi doživeli svoj vrhunac.

Prvenstveno kroz trčanje, lov  i kupanju u životinjskoj krvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.