ŠOKANTNO! Profesorka osnovne škole ovo nikada nije smela da ima kod sebe, a kad je ponudila učeniku ostala je bez posla

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 18:16

ŠOKANTNO! Profesorka osnovne škole ovo nikada nije smela da ima kod sebe, a kad je ponudila učeniku ostala je bez posla

O čemu je samo razmišljala?

Profesorka Viktorija Feriš Vajs iz Severne Karoline u SAD uhapšena je zbog sumnje da je svesno donela u osnovnu školu Roki Krik bombone sa ukusom marihuane.

Viktorija je ceo dan držala u učionici na svom stolu teglu u kojoj su bile bombonice, a koje su služile deci kao stimulans odnosno nagrada za dobru ocenu.

Jedan učenik uzeo je bombonu, posle koje mu se slošilo. Prilikom dnevnog boravka posle škole, Viktorijina koleginica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utvrdila je da nešto nije u redu.

Dečak je opisao odakle je uzeo bombonu, pa je ona otišla da proveri šta to ima Viktorija na stolu.

Šerif i pomoćnici okruga Leksington, izvršili su pretres Viktorijine kuće u kojoj su našli još četiri kesice marihuane.

Istragom je utvrđeno da nijedno drugo dete u školi na sreću nije uzimalo te bombone, iako su teglu sva deca gledala na stolu profesorke ceo dan.

- Ostala deca imala su sreću da nisu konzumirala te bombone. Profesorka Vajs više nije zaposlena u toj osnovnoj školi - rekao je Džej Kun, šerif okruga Leksington.

pic.twitter.com/mzbqaWjmI4

— pensador (@sakriosamime) October 19, 2021

Direktor škole Roki Krik rekao je da je iznenađen ponašanjem profesorke Vajs za koju prethodno nije stekao utisak da ima loše navike.

- Jako je ružno i pogrešno ovako uticati na decu. Njihovo zdravlje i bezbednost su nam na prvom mestu. Neprihvatljivo je da profesor u školu donosi nešto što može da naškodi deci. Roki Krik ima dobru reputaciju u državi i nećemo dozvoliti da nam jedna osoba to ugrozi - rekao je Greg Vačinski.

Dok je 18 država uključujući i Vašington legalizovalo marihuanu u privatne svrhe, ostale poput Severne Karoline to nisu učinile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.