ŠOKANTNO! Pogledajte snimak kada je muškarac u Sarajevu postavio eksploziv u bašti kafića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 16:32

ŠOKANTNO! Pogledajte snimak kada je muškarac u Sarajevu postavio eksploziv u bašti kafića (VIDEO)

Ispred ugostiteljskog objekta tačnije u bašti šiša bara "Fatih" u ilidžanskoj ulici Ustanička ostavljena je eksplozivna naprava.

Sve se odigralo 11. aprila. Podsećamo, sarajevski policajci izašli su na teren. Stanari zgrade su tada izašli nakon što su evakuisani iz svojih stanova zbog velike količine eksploziva.

Policajci su na koncu uklonili napravu. I dalje je nepoznato ko je postavio napravu.

Pogledajte snimak u nastavku:

Kako se može videti, objektu se približava vozilo iz kojeg izlazi muškarac. Ostavlja, najverovatnije, napravu, a potom munjevito beži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAMERE SNIMILE MUŠKARCA KAKO POSTAVLJA BOMBU U BAŠTI KAFIĆA: Sarajevska policija na vreme reagovala, izbegnuta tragedija! VIDEO

Izvor: Kurir, 25.Apr.2021

Ispred ugostiteljskog objekta, tačnije, u bašti šiša bara "Fatih" u Sarajevu ostavljena je eksplozivna naprava.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.