Profesionalci: Žene lopovi terorišu Beograđane u restoranima brze hrane

Izvor: Blic, 06.Dec.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesionalci: Žene lopovi terorišu Beograđane u restoranima brze hrane

Našoj redakciji savesna sugrađanka poslala je video snimak na kom se vidi kako tri žene u restoranu brze hrane "Taze" u Beogradu u sred dana neopaženo kradu torbu jedne od gošći restorana i potom slobodno napuštaju restoran.

Do krađe, koju je zabeležila sigurnosna kamera, došlo je pre dva dana oko 14 sati, a sumnja se da ova trojka kradljivica već neko vreme ordinira po pekarama i restoranima brze hrane u centru grada.

Na snimku se vidi kako tri žene organizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulaze u restoran brze hrane "Taze" u ulici Vase Čarapića 3 i uzimaju torbu okačenu na naslon stolice koja je bila prekrivena kaputom.

One najpre podižu kaput, zatim neprimetno uzimaju torbu i potom slobodno izlaze iz restorana.

Prepoznajete li nekog iz ove trojke kradljivica?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene lopovi terorišu Beograđane u restoranima brze hrane

Izvor: Blic, 06.Dec.2012

Našoj redakciji savesna sugrađanka poslala je video snimak na kom se vidi kako tri žene u restoranu brze hrane "Taze" u Beogradu u sred dana neopaženo kradu torbu jedne od gošći restorana i potom slobodno napuštaju restoran...Do krađe, koju je zabeležila sigurnosna kamera, došlo je pre dva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.