ŠOKANTNO: Pobesnela žena pod dejstvom alkohola razlupala komšijama automobile

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2022, 12:01

ŠOKANTNO: Pobesnela žena pod dejstvom alkohola razlupala komšijama automobile

Besna žena (56) u pijanom stanju razbila tri automobila.

Anet Kili polupala je tri vetrobranska stakla na automobilima koji su stajali parkirani u nizu. Takođe je ulubila i haubu automobilu u susednom redu.

Koristila je štap od oko tri metra kojim je besno vitlala i razbijala vozila nakon što je pobesnela na ulazu u zgradu.

Sud za prekršaje u Vusteru saopštio je da je ona planula nakon kraće rasprave oko parkinga ispred zgrade.

Anet je priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krivicu po jednoj tački za uobičajeni napad i kažnjena je sa 200 funti, kao i sa 100 funti odštete za svakog vlasnika oštećenog vozila i posebno 34. funti naknade za vlasnike.

-Tereti se kao običan napad iz osvete. Gospodin Breakvel je izašao napolje nakon što je čuo da mu se aktivirao alarm u automobilu pa je pokušao da urazumi optuženu.- izjavila je tužiteljka Afsar.

On joj je navodno rekao da se smiri i vrati unutra ali ona nije prestajala da se iživljava nad njegovim vozilom i vozilima komšija.

Trće oštećeno vozilo je pripadalo gospodinu Spinetu. Te su se komšije koje su učestvovale u raspravi uplašile da pobesnela žena ne nasrne i na njega, što se na sreću nije desilo.

Pobesnela žena koja je komšijama razlupala automobile pic.twitter.com/0NOURjkxYg

— pensador (@sakriosamime) March 8, 2022

 Anet je izjavila kako joj je bilo dosta i da je oštetila vozila gospodina Breakvela i gospodina Pauela, a slučajno je zakačila i vozilo koje pripada gospodinu Spinetu.

Sud je rekao kako je ona zapravo smatrala da vozila ne treba da stoje parkirana ispred zgrade, već treba da budu parkirana na propisanom mestu.

- Ovo je klasična svađa sa komšijama, popila je malo više ali je bes iskalila na neživim predmetima, odnosno četvorotočkašima.- izjavio je advokat pobesnele žene.

Sukobi sa komšijom Breakvelom su se dešavali i nešto ranije tokom novogodišnjih praznika. Žena je smatrala njegovo ponašanje zastrašujuće i pomalo zabrinjavajuće.

Sud je čuo da nije bilo dodeljenih parking mesta za stanare zgrade, a gospodin Breakvel je ohrabrivao gospodina Spinineta da parkira u zalivu koji je koristio Kilijev partner.

-Zaista ne želim više da živim ovde zbog onoga što se dogodilo. Zabrinut sam šta će ona uraditi u smislu posledica.- izjavio je Breakvel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.