ŠOKANTNO PONAŠANJE RODITELJA UBICE SA VRAČARA! Vratite nam dete da živimo normalno, ništa nije radio?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 12:36

ŠOKANTNO PONAŠANJE RODITELJA UBICE SA VRAČARA! "Vratite nam dete da živimo normalno, ništa nije radio?!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji na hitnoj konferenciji za novinare povodom terorističkog napada u Mladenovcu.

Predsednik je tom prilikom istakao da je tražio da se vrati smrtna kazna, ali su ga premijerka i Vlada odbili rekavši da bismo pored Belorusije bili jedina takva zemlja u Evropi.

Predsednik je, osim smrtne kazne, između ostalog zatražio i nove mere:

- Napad u kom su naše specijalne jedinice imale zadatak da uhapse >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili neutrališu teroristu. Zlikovac je uhapšen, i svetlost belog dana videti neće, metaforično govoreći. Neće izaći iz zatvora - naveo je Vučić.

Govoreći o dečaku Kosti K. koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Vučić kaže da su se "čudne stvari dešavale".

- Pošto su neki govorili kako će sutra biti na slobodi i da ne može da bude krivično pravno odgovoran, pa smo naišli na nerazumevanje, čak kod onih koji bi morali da najviše pate zbog onoga što je on učinio. I koji misle "Ej, pa vraite nam dete, normalno je da bude sa nama, da lepo živi, ništa nije uradio". Jeste li vi ozbiljni ljudi? Pa toliko je porodica u crno zavijeno. Toliko je dece pobijeno, pa puj pike ne važi?! - kaže Vučić.

- Kažu kriva je država što hoće da nam oduzmu dete. Nego neću da govorim dalje, biće vremena kad prođu dani žalosti, jer sam sit romansiranih priča o zlikovcima i monstrumima - rekao je predsednik.

Podsetimo, Kosta Kecmanović, trinaestogodišnji učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, zaprepastio je svojim hladnokrvnim izjavama posle masakra.

Žao mi što nisam ubio sve učenike sa spiska! Hteo sam da se vratim i sve ih ubijem, ali mi je u dvorištu ispao ranac sa Molotovljevim koktelima i nisam uspeo - rekao je dečak.

Dok je dečak hladnokrvno, bez trunke kajanja i empatije prema žrtvama, govorio o tome kako je dugo pripremao zločin, kao i kako je razradio plan i zbog čega, radnici CZSR nisu mogli da sakriju zaprepšćenje.

- Njima nije bilo dobro dok su ga slušali - pišu beogradski mediji.

Kako dalje objašnjava, posebno jezivo je bilo kada je dečak izgovorio "da mu ni najmenje nije žao ubijenih drugova".

- Uživao sam dok sam slušao njihove krike. Meni je žao što nisam pobio sve ljude sa spiska, ali kada sam izašao u dvorište da promenim šaržer, ispao mi je ranac sa Molotovljevim koktelima, a njih sam hteo da bacim kako policija ne bi mogla da uđe u školu dok ne završim započeto. Onda sam se uspaničio i shvatio sam da je najbolje da pozovem policiju. Spustio sam pištolj i pozvao - navodno je detaljno opisao zločin.

Ono što je naročito šokiralo radnike CZSR tokom razgovora sa maloletnikom, jeste i to što je on praktično priznao da je na neki način uživao u zločinu, da ne samo da ga je svesno planirao, nego ga je i hteo.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.