ŠOKANTNO OTKRIĆE U KOMBIJU KOD VRČINA: Šta je skrivao vozač ostavlja bez reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 11:12

ŠOKANTNO OTKRIĆE U KOMBIJU KOD VRČINA: Šta je skrivao vozač ostavlja bez reči

Dva muškarca uhapšena su zbog krijumčarenja migranata, a jedan od njih se tereti i za napad na policijsko vozilo nakon što su zaustavljeni kod naplatne rampe Vrčin.

Muškaraci (48 i 27) su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, dok se jedan od muškaraca tereti i za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je posle naplatne rampe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vrčin zaustavila kombi kojim je upravljao muškarac i u vozilu pronašla 36 iregularnih migranata, dok je ispred njega muškarac upravljao automobilom marke „audi“ i, kako se sumnja, obaveštavao vozača kombija o prisustvu policije na putu.

Kako se sumnja, muškarac se oglušio o naređenje policijskih službenika da zaustavi svoje vozilo, nastavio kretanje i tom prilikom oštetio policijsko vozilo, da bi potom udario u stub ulične rasvete, nakon čega je uhapšen.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.