ŠOKANTNO OTKRIĆE! OTKRIVENA VEZA POLICAJKE I SUTKINJE SA NERMINOM? Evo na koji način su bile blisko povezane sa MONSTRUMOM iz Gradačca

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 12:42

ŠOKANTNO OTKRIĆE! OTKRIVENA VEZA POLICAJKE I SUTKINJE SA NERMINOM? Evo na koji način su bile blisko povezane sa MONSTRUMOM iz Gradačca

Otkrivena veza policajke i sudije sa ubicom iz Gradačca.

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejamnović u petak je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović čiju je likvidaciju uživo prenosio na svom Instagram profilu, a zatim usmrtio tokom krvavog pira oca i sina.

Rodbina Nizame Hećimović i građani Gradačca tvrde da je policajka javila Sulejmanoviću da ga je nekoliko dana ranije supruga prijavila za nasilje, kao i da mu je navodno otkrila adresu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojoj se krije, te da mu je bila doušnik.

Takođe, nakon Nizamine prijave za nasilje, MUP je sudu u Gradačcu podneo zahtev da se Nerminu odredi zabrana prilaska, ali je taj predlog sudija Lejla Numanović odbila.

Navodi se i da je ubica bio lični trener policajske Dženane S. i sudije Lejle Numanović, te je da je uz njihovu pomoć Sulejmanović krenuo u krvavi pir. Takođe, navodi se da je sa policajkom čak bio i u emotivnoj vezi, kao i da su njih dve iz ličnih razloga ''sarađivale'' sa Nerminom.

Ove informacije su i dalje nezvanične, ali ukoliko se ispostave kao istinite, i njih dve će snositi veliku odgovornost. Inače, i policajka i Lejla su se našle na meti javnosti, i građani celog regiona im putem društvenih mreža već danima upućuju brojne pretnje i kletve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.