ŠOKANTNO OTKRIĆE NA PLAŽI: Pronađen skelet koji je sve ostavio u čudu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 13:34

ŠOKANTNO OTKRIĆE NA PLAŽI: Pronađen skelet koji je sve ostavio u čudu! (FOTO)

Na popularnoj plaži Keppel Sands na obali Kaprikornije u Kvinslendu pronađeni su neobični ostaci koji su šokirali lokalno stanovništvo.

Bobi-Li je prošle nedelje naišla na ostatke nalik vanzemaljcima dok je šetala plažom Keppel Sands na obali Kaprikornije u Kvinslendu i obratila se Fejsbuk grupi za morsku biologiju da reši ovu misteriju.

 - Naišli smo na ovo, pitajući se da li neko ima ideju šta je to ili koga bih uopšte mogla da kontaktiram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da saznam šta je zapravo u pitanju - napisala je ona ispod fotografije jezivog otkrića.

 - Dugački deo repa ili noge izgleda kao da ima dodatne delove zglobova gde bi se pričvrstila druga kost, poput stopala. Lobanja je okrugla, rebra su dosledno ljudskog oblika. Vau -  prokomentarisao je jedan čovek.

Neverovatno otkriće skeletnih ostataka pronađenih u Kvinslendu.

Šta je ovo, ljudi??? pic.twitter.com/mGwF2PHxTN

— Arsil (@arsagarson) July 14, 2023

Drugi su sugerisali da je to bilo morsko stvorenje ili možda kengur.

Drugi su ostali zbunjeni.

 - Ta lobanja i rebra me stvarno šokiraju - napisala je žena.

Drugi je dodao - Jezivo, ali sada sam radoznao -

Emeritus profesor na Univerzitetu Džejms Kuk Helene Marš verovala je da se radi o razloženom morskom sisaru, najverovatnije foki.

Drugi su videli smešnu stranu i veruju da je to sirena.

 - To je Ariel -  našalio se jedan čovek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.