ŠOKANTNO OTKRIĆE! MANIPULISAO SIGURNOSNIM SISTEMOM! Dečak-ubica iskoristio omiljene serije da zavara forenzičare?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 21:24

ŠOKANTNO OTKRIĆE! MANIPULISAO SIGURNOSNIM SISTEMOM! Dečak-ubica iskoristio omiljene serije da zavara forenzičare?

Kako je dečak-ubica precizno pripremao zločin i manipulisao sigurnosnim kamerama.

Prema izvoru, utvrđeno je da je dečak-ubica, dva dana pre upada u školu i otvaranja vatre, isključio sigurnosnu kameru u delu sobe gde se nalazio ormar. U tom ormaru se nalazio kofer njegovog oca, koji je bio zaključan šifrom. U koferu su bili pištolji i municija, a dečak-ubica je znao šifru jer je porodica često koristila taj kofer prilikom putovanja.

Izvor takođe otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je dečak, inspirisan krimi-serijama poput "Zločinačkih umova", koristio sličnu taktiku brisanja tragova tako što je isključio unutrašnju kameru u kući. Svestan da će srpski forenzičari pregledati sve video-zapise, uključujući i one iz stana, on je znao da bi mogli da ga vide kako uzima pištolje. Izvor navodi da je neverovatno da je dečak od 13 godina tako precizno pripremao ovo ubistvo.

Kada je dečak-ubica, uhapšen, istražitelji su bili iznenađeni. Čak ni najiskusniji inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova nisu mogli da poveruju ko se nalazi pred njima.

Školski izveštaji su ukazivali na to da je on natprosečno inteligentan dečak koji se interesuje za sportove, ali je takođe vešt u radu sa informacionim tehnologijama. Sada je jasno da je bio sposoban da upravlja sigurnosnom opremom i da, prema potrebi, isključuje ili uključuje kamere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK OTKRIĆE O MASAKRU NA VRAČARU! Dečak nije uzeo pištolj iz očevog sefa? Evo šta je radio VEČE PRE MASOVNOG UBISTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 10:40

Novi detalji iz istrage...Da je decak-ubica (13) pažljivo pripremao neviđeno zlo u OŠ "Vladislav Ribnikar", potvrdilo je još jedno otkriće istražnih organa. On je dva dana pre masovnog ubistva isključio sigurnosnu kameru u stanu da bi što manje tragova ostavio za sobom, navodi obavešteni izvor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.