ŠOKANTNO! Bili u braku 45 godina, a onda je otkrio MRAČNU TAJNU svoje supruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:38

ŠOKANTNO! Bili u braku 45 godina, a onda je otkrio MRAČNU TAJNU svoje supruge

Bračni partneri liče jedni na druge kako vreme prolazi, vlada mišljenje da dele sve, i dobro i loše.

Parovi koji su dugo u braku dele sve, ali neki ljudi ipak najdublje tajne čuvaju u sebi i nikada ih nikome ne otkriju. Sju je svoju odnela sa sobom, a njen suprug nije mogao da veruje šta je otkrio u dnevnicima svoje pokojne žene.

Bračni partneri liče jedni na druge kako vreme prolazi, vlada mišljenje da dele sve, i dobro i loše, ali se vremenom u velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broju slučajeva otkriju mračne tajne, piše "Huff Post". Jedan čovek je objavio svoju neverovatnu priču.

Njegova supruga Sju je preminula sa 73 godine od raka dojke, a do tog momenta su živeli zajedno čak 45 godina. Mislio je da je dobro poznaje, ali se pronalaskom njenih dnevnika ispostavilo suprotno.

Pronašao je fotografije sa venčanja 1973. godine, a oni su se upoznali 10 meseci pre nastanka tih slika kada je ona bila trudna sa prvim suprugom sa kojim je već imala dete. Potom je slučajno pronašao dnevnik u kojem je Sju napisala - Mislim da ga mrzim.

On nikada nije saznao motiv ove poruke. Nikada nije saznao da nije bila srećna zbog njegovog preseljenja u Pitsburg, da joj nisu prijale promene, sve to mu nikada nije saopštila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.