ŠOKANTNE SLIKE OBIŠLE SVET: Rođena beba sa DVE GLAVE I TRI RUKE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNE SLIKE OBIŠLE SVET: Rođena beba sa DVE GLAVE I TRI RUKE (FOTO)

Svi su u neverici kada vide ovo dete.

Babita Ahirvar (21) i njen suprug Jasvant bili su šokirani kada su videli dete.

- Ne možemo da verujemo svojim očima, šokirani smo i potpuno je neverovatno. Svi su šokirani kada vide naše dete - rekao je otac.

I lekari koji su obavili porođaj rekli su da nikada ništa slično nisu videli. Pretpostavlja se da je reč o retkoj modifikaciji blizanačke trudnoće u kojoj blizanci dele sve vitalne organe, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i srce, ali imaju dve glave.

Baby with two heads and three arms is born to mother, 21, in India in 'very rare' form of conjoined twinshttps://t.co/Jln5fsvzv9

— Daily Mail Online (@MailOnline) November 25, 2019

Blizanci su sada pod nadzorom lekara i za sada se ne zna da li će biti moguće izvesti bilo kakvu operaciju na njima, ali se strahuje da nemaju mnogo šanse za život.

Everyone was shocked after the extremely unlikely birth 😮 https://t.co/87pDI99ihD

— LADbible (@ladbible) November 25, 2019

Ovakvi slučajevi javljaju se jednom u milion i uglavnom je nemoguće odvojiti ih kako bi imale normalan život.

- Novorođenče ima samo jedno srce, dve glave i tri ruke. Ovo je veoma retko stanje koje nikada pre nisam videla. Zatražićemo mišljenje eksperata šta i kako dalje - rekla je doktorka iz bolnice u kojoj se žena porodila.

Baby with two heads and three arms is born to mother, 21, in India in 'very rare' form of conjoined twinshttps://t.co/hCip04AmvZ

— Daily Mail Online (@MailOnline) November 25, 2019

Otac je rekao da je to njegovo dete i da će ga gajiti uprkos svemu.

- Ljudi svašta pričaju, ali to je moja beba i vodim ga kući takvog kakav je. Koliko god da poživi, voleću ga i brinuću se o njemu - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.