ŠOKANTNA SLIKA SINDI KRAFORD: Evo kako lepa manekenka izgleda bez fotošopa

Izvor: Kurir, 14.Feb.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNA SLIKA SINDI KRAFORD: Evo kako lepa manekenka izgleda bez fotošopa

To je stvarna slika, iskreno i prelepo, poručili iz magazina Mexico/Latin America

Šarlin Vajt, voditeljka "ITV news" objavila je pre nekoliko sati na Tviteru fotografiju Sindi Kraford bez "trunke fotošopa".  Fotografija je postala hit na internetu.

Kako je navela voditeljka, a predstavnici magazina Mexico/Latin America potvrdili, fotografija je nastala na snimanju za decembraski broj 2013.

"To je stvarna slika, iskreno i prelepo", poručili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz magazina. Sindi, koja će ove nedelje napuniti 49 godina, i izgleda kao stvarne žene. Ova bivša manekenka, mama dvoje dece, obeležila je svetsku modu devedesetih godina. Poznato je da Sindi ni na kakav sastanak nije odlazila ako u ponudi nije bilo minimum 10.000 funti.

Magazin "Forbs" ju je 1995. godine proglasio najplaćenijim modelom sveta. Sindi je 2000. godine napustila modu. "Ono što je najatraktivnije na ženi je samopouzdanje, ljudi to odmah primete, rekla je tad Sindi i poručila da žena u svim periodima života treba da se oseća prijatno u svojoj koži. Sindi je poznata po tome da otvoreno priča o svojim manama, nikad nije stvarala sliku idealne žene, otkrila je da i ona ima loše trenutke i da se nikad ne bi fotografisala u sedam ili osam časova ujutru. Kako je rekla, tad je ne bismo prepoznali. Posle mode, Sidni se okrenula porodici, a od nedavno i zdravoj ishrani, nedavno je pokrenula servis prodaje organske hrane, "Cindy’s Essentials".

❤️ “@AureliaCotta: Thanks @charleneWhite for Cindy Crawford's real photo. Without photoshop. This means a lot to me. pic.twitter.com/MggZWJwtEd”

Žena

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.