ŠOKANTNA SCENA U PRIJEPOLJU! Psi opkolili KRVOLOČNU ZVER u dvorištu porodične kuće -  čovek jedva spasio živu glavu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:17

ŠOKANTNA SCENA U PRIJEPOLJU! Psi opkolili KRVOLOČNU ZVER u dvorištu porodične kuće - čovek jedva spasio živu glavu (VIDEO)

Ogromni divlji vepar napravio je veliki haos u nekoliko domaćinstava u Prijepolju!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak iz sela Ratajska na kome se vidi divlji vepar koji okružen psima pokušava da pobegne iz dvorišta u koje je zalutao.

U jednom momentu se zaleteo i udarcem glavom srušio ogradu na preplašenog čoveka koji je odmah pobegao.

- Traže nekoga da pucaju na njega - čuje se na snimku.

Vepar je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekako uspeo da pobegne u šumu.

- Šetao je nekoliko sati od kuće do kuće. Čak je išao i magistralom. Nikome nije svejedno kada vidi toliku grdosiju i pomisli šta može da vam uradi. Zver su napali psi lutalice koje su ga saterale u jedno dvorište kod mog komšije. Jedva je čovek spasio živu glavu. Vepar je potom razvalio kapiju i počeo da beži u nepoznatom pravcu - rekao je Njegoš Stojadinović iz prijepoljskog sela Ratajska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.