ŠOKANTAN SNIMAK! Piroman u cik zore kupio benzin i ZAPALIO prvog čoveka na koga je naišao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 17:15

ŠOKANTAN SNIMAK! Piroman u cik zore kupio benzin i ZAPALIO prvog čoveka na koga je naišao (VIDEO)

Policija je u nedelju ujutro zatekla muškarca potpouno u plamenu, dok si prolaznici pokušavali da ugase plamen.

Šokantan video pokazuje kako je muškarac poliven benzinom i zapaljen ispred prodavnice u Arizoni.

Nakon razgovora sa svedocima, policajci su saznali da je osumnjičeni, Lučiano Simons, ušao u radnju nekoliko trenutaka pre incidenta i kupio benzin. Policija kaže da je Simons navodno napunio flašu benzinom, a zatim otišao do obližnje autobuske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanice. Svedok koji je bio na autobuskoj stanici sa Simonsom i Angererom rekao je da je Simons polio Angerera benzinom, a zatim ga zapalio, prenose američki mediji.

Snimak kamere pokazuje trenutke Angerer i svedok trče prema obližnjoj radnji dok svedok pokušava da ugasi vatru.

Otprilike 30 minuta nakon incidenta, policajac je uočio Simonsa preko puta i identifikovao ga policajcima kao čoveka koji je kupio benzin neposredno pre nego što je Angerer zapaljen. Istražitelji su na autobuskoj stanici pronašli flašu koja je jako mirisala na benzin i pronašli pumpu gde je službenik video da Simons je puni benzinom u vrednosti od 1 dolara. Detektivi su pregledali snimak nadzora, navodeći da je u skladu sa izjavama koje je dao službenik.

Tokom intervjua sa Simonsom, priznao je detektivima da je kupio malu količinu benzina. Simonsu je prikazana slika osobe unutar kruga K samo nekoliko trenutaka pre nego što je Angerer zapaljen. On je potvrdio da je on čovek primećen na snimku prodavnice, ali je negirao da je on osoba koja je zapalila Angerera. Simons je uhapšen i suočava se sa teškom optužbom za napad koji je rezultirao teškim fizičkim povredama. Policija kaže da nije poznato da li će Angerer preživeti povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.