ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI: Pronađen nakit opljačkane i vezane starice iz Novog Pazara

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 00:07

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI: Pronađen nakit opljačkane i vezane starice iz Novog Pazara

Nakit je pronađen u vozilu bivšeg policijskog službenika

Nakit starice kojoj su dvojica razbojnika upala u kuću, vezali je i oteli stvari od materijalne vrednosti pronađen je u vozilu bivšeg policijskog služenika i on je uhapšen zbog sumnje u povezanost sa ovim razbojništvom u naselju Jerka.

- Osumnjičeni u čijem vozilu je pronađen nakit je inače otac glavnog osumnjičenog za ovaj razbojnički akt, a koji je sa još jednim mladićem uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 7. novembra. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, dok se ostala dva glavna osumnjičena i dalje nalaze u pritvoru - kaže izvor blizak istrazi.

Inače, muškarci starosti 32 i 24 godine se terete da su 1. novembra provalili u porodičnu kuću u Jerki, gde su pod pretnjom vezali i zaključali staricu, odnoseći nakit, znatnu sumu novca, oko 10.000 evra, i automobil marke "Škoda".

Automobil je kasnije nađen spaljen u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina. Policija je takođe otkrila da su nakon pljačke kuće, osumnjičeni provalili u džamiju u Sebečevu i ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u cilju uništavanja dokaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađen nakit vezane starice: Evo kog koga se nalazio

Izvor: B92, 19.Nov.2023

Nakit starice kojoj su dvojica razbojnika upala u kuću, vezali je i oteli stvari od materijalne vrednosti, pronađen je u vozilu bivšeg policijskog služenika Dž.A. i on je uhapšen zbog sumnje u povezanost sa ovim razbojništvom u naselju Jerka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.