ŠOK ZA ŠOKOM U SUDNICI: Belivuk došao POVREĐEN, supruga okrivljenog slala poljupce...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 19:53

ŠOK ZA ŠOKOM U SUDNICI: Belivuk došao POVREĐEN, supruga okrivljenog slala poljupce...

Danas je nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. Svedok-saradnik Bojan Hrvatin odgovarao je na pitanja Veljka Belivuka o poslednjem svedoku-saradniku Nikoli Spasojeviću, a onda je Hrvatina počeo da ispituje Vlade Draganić, vlasnik kuće u Ritopeku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na samom početku današnjeg suđenja, u prostoriju koja je namenjena za porodicu i prijatelje okrivljenih i oštećenih, došla je supruga jednog od okrivljenih. Ona je razgovarala sa prisutnim novinarima, a nakon toga je slala poljupce svom suprugu koji se nalazi u boksu za okrivljene. Kada su svi okrivljeni raspoređeni, do advokata Vladimira Petrovića otišao je prvo Marko Miljković u pratnji nekoliko policajaca, a nakon njega su sa istim advokatom razgovarali Vladimir Grek i Dejan Tešić.

Suđenje samo što nije počelo, a supruga jednog okrivljenog je sela u prvi red i mahala je svom suprugu, slala mu je i poljupce, a onda joj je prišao policajac koji stoji u prostoriji koja je namenjena za novinare, prijatelje i porodice okrivljenih i oštećenih, da je upozori da ne može tu da sedi i da mora da se premesti. Suđenje je počelo, sudija Vinka Behara je počela da proziva prisutne, a onda je Veljka Belivuka upitala da li je u stanju da prisustvuje današnjem suđenju zbog njegove povrede koju je zadobio u pritvoru.

- Imali ste povredu ramena, je l' tako, možete li da pratite? - pitala je sudija Belivuka, posle čega je on klimnuo glavom da može.

Prema nezvaničnim saznanjima, Belivuk se povredio tokom treninga u pritvorskoj jedinici u Ustaničkoj ulici. Belivuk uzima lekove protiv bolova, nije doživeo prelom, samo ima bolove.

- Veljko Belivuk svakodnevno trenira u teretani u zatvoru, koja je dobro opremljena i ima gotovo sve sprave. Pritvorenicima nije zabranjeno da vežbaju i da se rekreiraju, a Belivuk to redovno čini. On je od ranije imao problem sa tim ramenom i pre nekoliko dana je tokom vežbanja napravio nezgodan pokret i praktično je ponovo aktivirao staru povredu. Nije u pitanju nikakav prelom, imao je bolove i uzima lekove protiv bolova - navodi izvor upućen u slučaj.

Više vesti sa suđenja Velji Nevolji pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREOKRET NA SUĐENJU VELJINOM KLANU! Još jedan okrivljeni postaje svedok-saradnik? Njegovo svedočenje MENJA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Danas je nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a prema nezvaničnim saznanjima, još jedan optuženi pripadnik klana navodno planira da postane svedok-saradnik...Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.