ŠOK VESTI IZ PSIHIJATRIJSKE USTANOVE: Dečak-ubica poslao poruku roditeljima, nećete verovati šta mu je sad palo na pamet

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 09:59

ŠOK VESTI IZ PSIHIJATRIJSKE USTANOVE: Dečak-ubica poslao poruku roditeljima, nećete verovati šta mu je sad palo na pamet

Dečak ni u jednom jedinom trenutku nije pokazao ni najmanju naznaku empatije prema svojim žrtvama i njihovim porodicama. 

Dečak (13) koji je 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđanja u OŠ "Vladislav Ribnikar" nalazi se u bolnici na veštačenju gde od početka ne pokazuje ni trunku kajanja, ne pita za roditelje, traži da ga oslobode jer je normalan i misli da je popularan.

On se već dva meseca nalazi u Klinici za neurologiju i neuropsihijatriju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za decu i omladinu gde stručnajci brinu o njemu i veštače njegovo ponašanje. Od prvog dana iako je izvršio strašan zločin on ne pokazuje ni trunku kajanja. Ni u jednom jedinom trenutku nije pokazao ni najmanju naznaku empatije prema svojim žrtvama i njihovim porodicama.

Dečaka čak ne interesuje ni njegova porodica koju samo spominje kada razmišlja nešto vezano za njega, kao kada se zabrinuo za školovanje, pa tražio da im doktori prenesu poruke da ušteđevinu spremljenu za njegovo školovanje ulože u neke fondove da ne bi novac izgubio vrednost. Jedino za koga se interesovao i u nekoliko navrata pitao jeste mlađa sestra, a jednom prilikom je čak rekao da mu nedostaje.

U početku je bio veoma iznenađen činjenicom da ga drže kako je rekao protiv njegove volje u bolnici, a od tada je skoro svakodnevno pitao zašto je zatvoren i traži da bude pušten na slobodu. 

Stručnjake je iznenadilo i to što ikao ima samo trinaest godina ima ponašanje i izražavanje kao neko ko ima iza sebe veliko životno iskustvo, a redovno ponavlja da nema potrebe da priča sa njima jer je on normalan.

Koliko je dečak u svom svetu možda najbolje pokazuje činjenica da se interesuje koliko je popularan i da li je ono što je uradio imalo odjeka i kakve su rekacije drugih učenika škole koju je pohađao i u kojoj je izvršio masakr. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.