ŠOK U PALATI PRAVDE NA SUĐENJU RODITELJIMA DEČAKA-UBICE: Svi su primetili da nje nema, NIJE SE POJAVILA na suđenju, stiglo objašnjenje i zbog čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 11:05

ŠOK U PALATI PRAVDE NA SUĐENJU RODITELJIMA DEČAKA-UBICE: Svi su primetili da nje nema, NIJE SE POJAVILA na suđenju, stiglo objašnjenje i zbog čega

Porodice tragično nastradale dece u zagrljaju, pružaju podršku jedni drugima.

Suđenje roditeljima masovnog ubice iz "Ribnikara", nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Reč je o parničnom postupku koji su pokrenule porodice nastradalih zbog naknade nematerijalne štete usled smrti bliskog lica, a očekuje se da na današnjem pretresu budu ispitani roditelji ubijene dece.

Kako saznajemo, majka dečaka-ubice nije došla na suđenje jer nije obavezna da prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u parničnom postupku.

Inače, svedočenje će nastaviti porodica Kobiljski, a osim njih, očekuje se da svoje svedočenje iznesu porodice Asović, Negić i Anđelković, odnosno one koje su preostale, s obzirom da su na prethodnim ročištima u postupku koji je pokrenut od strane 27 članova porodica protiv porodice dečaka ubice govorile porodice Božović, Čikić, Martinović, Aćimović, Vlahović i Kobiljski.

Paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja, među kojima je parnični postupak porodice Dukić. On je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine majke dečaka ubice, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.