ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Nestorović pokušao da objasni, a onda ga je prekinula doktorka Darija: Profesore, nemojte da ispadne...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 22:26

ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Nestorović pokušao da objasni, a onda ga je prekinula doktorka Darija: Profesore, nemojte da ispadne...

Profesor doktor Branimir Nestorović i doktorka Darija Kisić Tepavčević gostuju u specijalnoj emisiji na TV Pink o epidemiji koronavirusa.

Pored njih, gost je bio i nulti pacijent Igor Đantar, koji je pričao o svom iskustvu sa ovom zarazom, a u jednom trenutku došlo je do vrlo interesantne situacije između dvoje doktora.

Doktor Nestorović pokušao je da objasni zašto više muškarci oboljevaju od korone u odnosu na žene.

- Struktura je takva da mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više muškaraca u Evropi oboljeva od žena. Prva teorija je bila zbog estrogena, onda kad smo pogledali da češće oboljevaju dečaci od devojčica, a ali i starije osobe isto su muškog pola. Izgleda da se tu nešto događa. Ima tu neka teorija da se žene češće bave decom, pa prolaze sve njihove repiratorne probleme i onda jačaju - rekao je Nestroović, ali ga je onda prekinula doktorka Kisić Tepavčević.

- Nemojte, profesore, da ispadne da se muškarci ne bave decom. Prvo smo mislili da je neka slučajnost, ali sada kada se utvrdilo da je to pravilo iz populacije u popluaciju, videćemo - ubacila se ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RASPRAVA U EMISIJI: Nestorović tvrdi da više umiru muškarci od korone, a onda se dr.Kisić žustro usprotivila...

Izvor: Kurir, 10.Apr.2020, 10:28

Profesor doktor Branimir Nestorović i doktorka Darija Kisić Tepavčević gostovali su sinoć u specijalnoj emisiji na TV Pink i govorili o epidemiji koronavirusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.