ŠOK TVRDNJE ADVOKATA: U ovom slučaju bi terorista iz Mladenovca mogao da izbegne doživotnu kaznu zatvora?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 16:19

ŠOK TVRDNJE ADVOKATA: U ovom slučaju bi terorista iz Mladenovca mogao da izbegne doživotnu kaznu zatvora?!

Uroš B., koji je osumnjičen za masakr kod Mladenovca, obzirom da je 2002. godište, po zakonu, u jednom slučaju neće dobiti doživotnu kaznu zatvora.

- Ukoliko je navršio 21 godinu može biti kažnjem doživotnim zatvorom, a ukoliko nije navršio maksimalna kazna je 20 godina. I ukoliko je navršio 21 godinu veštaci će svakako ocenjivati njegovu podobnost, a imajući u vidu da u Srbiji krivični sudovi rade kao sat, siguran sam da veliki pristisak javnosti neće uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na odluku suda o krivici i visini kazne, naravno ukoliko bude oglašen krivim - rekao je advokat Aleksandar Šćekić.

Na mestu masakra koji je počinio Uroš B. (21) kod Mladenovca su potresne scene, po ulici je krv od stradalih i ranjenih, a u ovom mestu vladaju tuga i muk.

On je osumnjičen za masakr kod Mladenovca, kada je sinoć oko ponoći ubio 8 ljudi, a čak 13 ranio. Uhapšen je posle 8 sati aktivne potere.

Pobegao je, jutros oko 8 sati uhapšen je kod rodbine kod koje se krio.

Inače, nakon ubistva osam ljudi i ranjavanja 14 osoba, oteo je taksistu Malog Požarevca.

U tom trenutku u kolima se našla jedna žena.

Bio je naoružan do zuba.

Najmlađa žrtva ima svega 15 godina.

Na ljude je pocao iz automatske puške. U krvavom piru u selu Dubiona ubio je policajca koji je bio na dužnosti i njegovu sestru.

U Duboni kod Mladenovca stradali su policajac M.P. (22) i njegova sestra K.P. (19) i D. T. (25) . Na drugoj teritori smederevskoj stradali su M.M. (18), N.S. (21), L.M. (20), N.M. (15) i A.M. (18).

Ima dosije, ali nije osuđivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kolika kazna prijeti osumnjičenom za masakr kod Mladenovca

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

MLADENOVAC - Uroš B., koji je osumnjičen za masakr kod Mladenovca, obzirom da je 2002. godište, po zakonu, u jednom slučaju neće dobiti doživotnu kaznu zatvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.