ŠOK: Suđenje Belivuku i njegovoj grupi kreće ispočetka?! Poznat i razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 20:21

ŠOK: Suđenje Belivuku i njegovoj grupi kreće ispočetka?! Poznat i razlog

Otkriven razlog zbog čega će suđenje Belivukovoj grupi da krene ispočetka.
Suđenje Veljku Belivuku i članovima njegove kriminale grupe koji su optuženi za više ubistava, otmice i silovanje moraće da krene iz početka jer predsednica Sudskog veća Vinka Beraha Nikićević odlazi u penziju.
Visoki savet sudstva je doneo odluku o tome da Berahi Nikićević prestaje sudijska funkcija 29. aprila jer tada odlazi u starosnu penziju.
Beraha Nikićević u aprilu navršava 65 godina, zbog čega je Visoki savet sudstva doneo takvu odluku, objavljeno je na sajtu VSS.
Ona je bila predsednica veća u postupku protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.