ŠOK, SUZE I REANIMACIJA! Muškarac preminuo od srčanog udara tokom berbe groža u Ivanjici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:44

ŠOK, SUZE I REANIMACIJA! Muškarac preminuo od srčanog udara tokom berbe groža u Ivanjici!

Tragedija kod Ivanjice.

U ivanjičkom selu Kosovica došlo je do tragičnog slučaja, kada je tokom berbe malina u voćnjaku preminuo muškarac star oko 70 godina.

- On je iz susednog sela i već godinama ovde dolazi u berbu malina. Čovek je odjednom samo pao, pozvali su Hitnu pomoć, ali mu nije bilo spasa - kaže za RINU jedan od meštana upoznat sa slučajem.

Za sada se ne zna tačan uzrok ovog smrtnog slučaja, ali se pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je u pitanju srčani udar.

- Da li mu se slošilo zbog ovih velikih vrućina, ili je nešto drugo u pitanju, to još uvek ne znamo. Svi smo ostali u šoku, preminuli muškarac je bio divan čovek, vredan i pošten - odaje meštanin Kosovice.

Berba malina je veoma zahtevan posao, naročito kad su temperature ovoliko visoke. Lekari apeluju da se vodi računa, nosi adekvatna garderoba, unosi dosta tečnosti, ali i da se hronični bolesnici i osobe koje imaju kardiovaskularne tegobe maksimalno sklanjaju kad je sunce najjače.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.