ŠOK-SNIMCI! TEORIJA ZAVERE: Sletanje na Mesec snimljeno u studiju i pustinji?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK-SNIMCI! TEORIJA ZAVERE: Sletanje na Mesec snimljeno u studiju i pustinji?! (VIDEO)

Na internetu su se pojavili novi snimci koji navodno pokazuju da je čuveni snimak sletanja na Mesec lažan, odnosno da nije snimljen na tom satelitu.

Naime, na snimcima se vide kosmonauti koji navodno šetaju po pustinjama Nevade a koja bi trebalo da predstavlja Zemljin satelit.

U potpisu snimka vlasnik Youtube kanala se poziva na Vikiliks.

Mnogo puta do sada se analiziralo da li su snimci lažni ili je laž zapravo sletanje na Mesec. A da li je ovaj snimak autentičan, prosudite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA! SLETANJE NA MESEC SNIMLJENO U STUDIJU? Da li je Vikiliks otkrio zaveru veka? Vide se snimatelji i montažeri, a sve u pustinji Nevade! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 14.Maj.2019, 09:12

Na internetu su se pojavili snimci koji navodno pokazuju da je čuveni snimak sletanja na Mesec lažan, odnosno da nije snimljen na tom satelitu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.