ŠOK SNIMAK IZ CENTRA BEOGRADA: 300 žena, poneki muškarac i JEDNA BEBA bez maski čekaju u redu i to ZBOG OVOGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 10:55

ŠOK SNIMAK IZ CENTRA BEOGRADA: 300 žena, poneki muškarac i JEDNA BEBA bez maski čekaju u redu i to ZBOG OVOGA (VIDEO)

U jednom trenutku u redu je bilo oko 300 žena!

Šokantan snimak iz centra Beograda napravljen u petak!

Red žena ispred prodavnice, a velika većina njih stajala je bez zaštitne opreme. Malo koja je nosila maske i rukavice! A o distanci da i ne govorimo...

Razlog što su dame dugo čekale je popust na brendirane haljine u jednoj prodavnici u Francuskoj ulici.

Sve se odigralo samo dan pošto je u Srbiji ukinuto vanredno stanje. Ipak, gotovo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sugrađanke su zaboravile da lekari upozoravaju da i dalje treba da budemo oprezni i poštujemo mere.

U Francuskoj ulici u Beogradu čekalo se jutros na brendirane haljine koje su mogle da se kupe sa velikim popustom.#rtsvestihttps://t.co/5uCdxhbUAF pic.twitter.com/gNjTbv7SUx

— RTS Vesti (@RTS_Vesti) May 8, 2020

Kada se ovaj snimak pojavio na društvenim mrežama, mnogi su osudili ponašanje Beograđanki.

"Je li moguće? Niko maske nema, ne drže distancu... meni ovo nenormalno" i "Maturantkinje ili splavaruše, ne vidim dobro?", samo su neki od negativnih komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.