ŠOK SAZNANJE - ISTA PUŠKA IZ KOJE JE UBIJEN ĐINĐIĆ! Nevoljini vojnici krvoločniji i po broju ubistava gori od Zemunskog klana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 22:27

ŠOK SAZNANJE - ISTA PUŠKA IZ KOJE JE UBIJEN ĐINĐIĆ! Nevoljini vojnici krvoločniji i po broju ubistava gori od Zemunskog klana

Da li je organizovana kriminalna grupa Velje Nevolje prevazišla monstruoznost zemunskog klana?

U tajnom bunkeru u "kući strave" u Ritopeku, gde je klan Veljka Belivuka čuvao pravi arsenal različitog naoružanja, bila je i puška "hekler i koh G3", ista kao ona iz koje je 12. marta 2003. ubijen premijer Zoran Đinđić, piše Informer.

U bunkeru je nađeno još nekoliko sofisticiranih snajperskih pušaka, sa veoma skupim i preciznim optičkim nišanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su očigledno bili namenjeni za likvidaciju dobro čuvanih i obezbeđenih ličnosti! Pored toga, otkriven je i puškomitraljez "broving", koji služi na neutralisanje pešadije, lako oklopnih vozila, ali i za obaranje helikoptera i aviona u niskom letu!

Stručnjak za naoružanje, koji nije želeo da njegovo ime bude objavljeno, rekao je za Informer da je sve zaplenjeno oružje iz Belivukovog tajnog bunkera u Ritopeku dovoljno za opremanje jedne čete vojnika.

- Najviše pažnje su mi privukle snajperske puške. Jedna od njih je "hekler i koh G3", ista ona iz koje je ubijen premijer Đinđić pre 18 godina. Tu je još jedna puška sa optičkim nišanom čuvene nemačke kompanije "Šmit i Bender". Reč je o izuzetno naprednom optičkom nišanu, najnovije generacije. Ima veliko uvećanje i na kilometar razdaljine možete bukvalno pogoditi u tačku - rekao je on.

Podsetimo, istraga protiv Veljka Belivuka i ostalih osumnjičenih pokrenuta je pred Tužilaštvom za organizovani kriminal 4. februara i ona je i dalje u toku.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je ranije izjavio da:

- Teški mitraljez sa municijom kalibra 12,7 služi da probije lako oklopljeno vozilo, što su blindirana vozila u kojima se nalaze štićene ličnosti, ljudi koji imaju neku političku težinu. Mitraljez, nekoliko snajpera i ručni bacač granata, rasprskavajuće mine usmeravajućeg dejstva, njihovi članovi spremni su da kasape i melju ljude, takvim ljudima sa takvim naoružanjem nije problem da urade bilo šta. Vršili su monstruozna ubistva, danima su držali žrtve žive, mučili ih na najzverskije načine, da bi ih potom ubili, tela raskomadali i uglavnom stavljali u taj mlin za meso i kosti, kako bi uništavali tragove. Oni pripadnici klana koji nisu to radili bili su spremni da nam kažu gde se šta nalazi i ne sumnjam da će toga biti još.

Ministar Vulin je istakao i da ne treba pripadnike klana predstavljati kao navijače, ljude nad kojima se vrši nepravda i pričati da je ovo politički obračun:

- Kada se istraga završi, videćete da su bili krvoločniji, opasniji i po broju ubistava još gori od zemunskog klana.

Neverovatan arsenal naoružanja, kao i metode kojima su se, kako se sumnja, služili članovi ove grupe, od otmica, mučenja, ubistava do sakaćenja tela, podsećaju na metode surovih meksičkih klanova i prevazišli su "rad" zloglasnog zemunskog klana.

Koja zverstva se povezuju sa Nevoljinom grupom pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.