ŠOK! Oglasila se advokatica Kostinog oca - progovorila o kazni za dečaka koji je počinio masakr na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 20:18

ŠOK! Oglasila se advokatica Kostinog oca - progovorila o kazni za dečaka koji je počinio masakr na Vračaru

Dodala je da su municija i oružje koji su pronađeni držani u skladu sa propisima

Advokat Irina Borović branilac V. K. čiji je sin K.K. (13) u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet i ranio sedam osoba, rekla je novinarina ispred Palate pravde da su oružje i municija osumnjičenog bili obezbeđeni po zakonu.

Dodala je da je municiju i oružje koji su pronađeni držao u skladu sa propisima, kao i da za sve oružje ima odgovarajuće dozvole i da je član Sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udruženja.

- Sve je bilo u potpuno legalnom posedu, obezbeđeno, zaključano, pod šiframa, čak i dopunski obezbeđeno u odnosu na ono što zakon propisuje - istakla je Borović.

Pre svega Borović je u ime porodice V. K. i njegovog sina izjavila saučešće porodicama ubijenih, te je zamolila medije da budu obazriviji zbog porodica ubijenih i osumnjičenig.

Otac V. K. je kako navodi Borović tek sad saznao za pune razmere ovog događaja. Tužilaštvo sumnjiči V.K. za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. K. K. (13) ne može da bude krivično odgovoran za ubistva koja je počinio jer nije navršio 14 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.